Ga naar de inhoud

Kaart park Zegersloot

(Bron: Hier is Alphen 3 juli 2024)
Wethouder Breeuwsma neemt het eerste exemplaar in ontvangst van de door Vrienden van Park Zegersloot, VVV Alphen aan den Rijn, de gebiedsadviseurs en PReT ontwikkelde folder Park Zegersloot.

Park Zegersloot is dé populaire, groene long van Alphen aan den Rijn, waar rust en reuring hand in hand gaan. Het park wordt doorsneden door wandel- en fietspaden én je vindt er maar liefst acht horecagelegenheden. Aan de noord- en oostkant voert plezier in de natuur voor jong en oud de boventoon. Het meer biedt volop waterplezier en aan de zuid- en westkant liggen de sportvelden voor allerlei sportverenigingen. Uiteraard is er een evenemententerrein en zijn er grasvelden waar je kan picknicken én ligt er een zwemsteiger. Kortom voor elk wat wils, om tussendoor even te ontspannen of om een dagje ‘vakantie’ te vieren.

De Vrienden van Park Zegersloot hebben het initiatief genomen om met de folder een inkijkje te geven in alles wat daar te ontdekken en te beleven valt. PReT heeft deze folder uitgegeven.

De folder met kaart is te vinden bij de VVV’s, de horecagelegenheden en informatiecentra in Park Zegersloot.