Ga naar de inhoud

15 april: voorjaarsschoonmaak Park Zegersloot

Elk jaar organiseert de Verenging Vrienden Park Zegersloot (VVPZ) in het voorjaar en het najaar een schoonmaakactie. Alphenaren maken veel en met plezier gebruik van Park Zegersloot, de groene long van Alphen aan den Rijn. Zoals in elk park, kampt ook Park Zegersloot met veel zwerfafval. Afval wat soms bewust, soms per ongeluk door bezoekers is achtergelaten. Dat ruimen we samen op zodat we met een frisse start de zomer in gaan.

We kunnen nu weer aan de slag om in het park ook dit najaar de schoonmaak actie te houden. Daarom organiseert de samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn op 15 april de voorjaarsschoonmaak. De gemeente zorgt voor grijpers, afvalzakken en zorgt dat het vuil wordt opgehaald. Op de start punten is koffie, fris en zijn er versnaperingen.

Doe je mee?

Iedereen die ook van het Park geniet is van harte welkom om deel te nemen. Wij starten om 09.30 uur en eindigen om 12.00 uur. Je kunt op 2 plaatsen starten:

Bezoekers centrum Veenweiden -> Burgermeester Bruins Slotsingel 15. Van hier uit doen we het noordelijke deel

Scouting Alphen aan den Rijn -> Verlengde Aarkade 2. Van waaruit we het zuidelijke deel schoon maken.