Ga naar de inhoud

De historie van de VVPZ

Als vrienden van Park Zegersloot zijn we al sinds 2014 actief. Van een eigen logo, huisstijl tot mooie nieuwe banken en bruggen. In deze tijd heeft het park een mooiere uitstraling gekregen, zijn vele recreatieve voorzieningen verbetert en is er een vaste contact- en gesprekspartner voor de gemeente.

De meest zichtbare resultaten hiervan zijn:

  • De renovatie van het zwemstrandje.
  • De reconstructie en verbreding van het pad rond het slurfje
  •  Het nieuw aanleggen van het gedeelte van de dagcamping t.b.v. het houden van festivals.
  • Het vervangen van de bruggen over de Kromme Aar en de opening tussen de Zegerplas en het Aarkanaal.
  •  De aanleg van het Urban Athletes Park.

Daarnaast is veel aandacht besteed aan de herkenbaarheid en gebruik van het park, onder meer door een eigen huisstijl. Dit is onder meer te zien aan de op boerenhekken geinspireerde leuningen van de nieuwe bruggen en toegangshekken bij de toegangen, de borden in het park en de vernieuwing van het meubilair.

 Lees onze hele historie terug in dit artikel.