De dagcamping

Een van de mooie plekken in het park is de dagcamping. De dagcamping is bij uitstek een prachtige plek om uw caravan of tent op te zetten en uit te proberen. Ook is het een geliefde plek voor een picknick. Lodge Alphen (de horeca gelegenheid aan de voorzijde van het terrein) is de gastheer van de dagcamping. Lodge Alphen is bereikbaar onder nummer 0172-796587. U kunt tijdens de openingstijden bij Lodge Alphen terecht voor informatie over de dagcamping, meldingen bij problemen en EHBO. De gastheer zorgt voor een goede gang van zaken op de dagcamping, zodat het voor iedereen fijne plek blijft om te recreĆ«ren.  

Op de dagcamping gelden de volgende spelregels:

1. De dagcamping is toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang
2. Houd de dagcamping schoon, neem uw afval mee, of gooi het in de daarvoor bestemde afvalbakken
3. Barbecueƫn mag. Zorg ervoor dat de BBQ minimaal 10 cm boven de grond en minimaal 2 meter van bomen en struiken wordt opgesteld
4. U mag geen takken verbranden of schroeiplekken veroorzaken
5. Muziek is onversterkt.
6. U mag tijdens de openingstijden van de lodge met de auto op het veld om spullen/tent/caravan uit te laden of neer te zetten. Uw auto parkeert u daarna op de parkeerplaats aan het begin van het veld
7. Hou rekening met uw medegebruikers

Deel dit artikel